Hoppa till sidans innehåll

Sweden Tour Ängby International 2020 ställs in

29 OKT 2020 17:26
Ängby SK ställer in Sweden Tour Ängby International efter beslut om skärpta allmänna råd i Stockholms län.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 17:26

Följande information publicerades av Ängby SK 2020-10-29 klockan 16.35: 

Ängby Sportklubb ställer in återstående delar av Ängby Sweden Tour efter skärpta allmänna råd i Stockholms län. Beslutet gäller från och med fredag 30/10 och resten av tävlingshelgen.

Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med bland annat smittskyddsläkarna i Stockholm beslutat om skärpta allmänna råd i Stockholm län:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Ängby SK anser det inte förenligt eller lämpligt att fortsätta arrangera Sweden Tour Ängby International med hänvisning till ovan nya skärpta allmänna råd och ställer därför in återstående delar av årets upplaga av Sweden Tour Ängby International.

”Det är naturligtvis ett tråkigt besked och vi önskar ingenting annat än att få arrangera Sweden Tour Ängby International men klubben tar naturligtvis sitt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att inte ytterligare bidra till spridning av covid-19,” säger Mikael Frank, tävlingsledare Sweden Tour Ängby International.

För mer information vänligen kontakta:
Mikael Frank, sportchef Ängby SK
070-749 67 83
This is a mailto link

Bengt Andersson, tävlingsansvarig Svenska Bordtennisförbundet
070-821 24 68
This is a mailto link

Skribent: Peter Johansson
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

 

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info