Hoppa till sidans innehåll

WTT Star Contender Doha: Karlsson skadad

31 MAR 2022 13:45
Kristian Karlssons fina tävling i Doha fick ett tråkigt slut då han tvingades bryta semifinalen mot kroaten Andrej Gacina på grund av skada.
  • Skapad: 31 MAR 2022 13:45

Karlsson fick en liten uppförsbacke direkt i inledningen av första set när kroaten drog ifrån till 3-1 och 5-2 innan svenskens upphämtning började. Vid 8-8 var Karlsson tillbaka i setet på allvar och han tog nästa poäng till 9-8 men det var i denna boll han slog upp en skada i nacken. Karlsson vann även nästa boll till 10-8 men efter det valde han att ta en tio minuter lång paus för att försöka behandla skadan. Tyvärr hjälpte inte behandlingen och Kristian tvingades att kasta in handduken.
– Detta var riktigt surt och oerhört tråkigt för Kristian som spelat riktigt bra under hela tävlingen, säger förbundskapten Jörgen Persson och tillägger:
– ”Krille” har haft en likande skada tidigare vid ett läger så han kände direkt att det var något han behövde behandling för. Vår naprapat Junior gjorde vad han kunde under skadepausen men det gick tyvärr inte att fortsätta. Det finns inget värre än att tvingas ge upp på detta vis speciellt inte när man spelar så bra som ”Krille” gjort här.

Andrej Gacina ställs mot sydkoreanen Lim Jonghoon i finalen. I damernas final möts Ying Han, Tyskland och Miyuu Kirhara, Japan.

Information
Resultat 
Webbsändningar

Skribent: Peter Johansson
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

Ungdoms-SM 2022
26-29 maj, Uppsala
Hemsida
Resultat
Webbsändningar

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info