Hoppa till sidans innehåll

Anmälan arrangemang och utbildningar


Här söker och anmäler du dig till olika arrangemang som utbildningar, konferenser, mm.

 

För bästa sökresultat välj "Hela Sverige" under rullistan "Utbildningar i ditt distrikt".

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Tävlingsledarutbildning

OBS! P.g.a. rådande omständigheter jobbar vi för att hitta en säker och trygg utbildning för alla intresserade. Vi vill erbjuda en efterfrågad utbildning och tittar just nu på olika alternativ. Fortsätt gärna och anmäl dig fram till sista anmälningsdag; 6 april. To be continued....

Välkommen till tävlingsledarutbildning i Linköping!

Erfarna tävlingsledarna Mika Hasmats och Anders Svensson, i samverkan med Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, och Östergötlands Bordtennisförbund, hälsar dig välkommen till en tävlingsledarutbildning 9-10 maj 2020 i Linköping, Quality Hotel Ekoxen. 

Kontaktperson: Marit Brodd Almgren Datum: 2020-05-09 - 2020-05-10 Plats: Quality Hotel Ekoxen Mer information på kurssidan
Till anmälan

Ungdom 2, tränarutbildning

Välkommen till tränarutbildning;          Ungdom 2!

Pingissverige behöver fler tränare! Ta chansen och anmäl dig till den vidareutbildning som vi erbjuder i Köping 25-28 juni 2020.

Coronainformation: Trots det rådande coronaläget i Sverige och världen just nu så väljer vi att lägga ut inbjudan till den aktuella utbildningen. Välkommen med din anmälan. Fram till sista anmälningsdag kommer vi att ha en dialog med de erfarna utbildarna om hur plan B kan komma att te sig. Efter sista anmälningsdag kommer vi att ha en god överblick hur intresset för utbildningen ser ut och därefter kunna återkomma om hur vi ska jobba vidare för att ge dig djupare kompetens som tränare.

Förkunskaper: 
Tränarutbildning för barn- och ungdomar, Ungdom 1, genomfört minst 40 timmar barn- och/eller ungdomsträning. Har du dessutom genomgått SISU:s "Grundutbildning för ledare" eller "Inkluderande idrott", så är det mycket värdefullt. 

Sista anmälningsdag:
Måndag 18 maj 2020

Välkommen med din anmälan!


Kontaktperson: Marit Brodd Almgren Datum: 2020-06-25 - 2020-06-28 Plats: Köping Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info