Hoppa till sidans innehåll

Besök på Riksidrottsförbundet

11 DEC 2018 13:27
Svenska Bordtennisförbundet, bjuder in till en ordförandekonferens för ordföranden i alla Sveriges bordtennisföreningar. För att utbudet ska vara så brett som möjligt och passa alla besöktes RF för att få synpunkter på programmet.
  • Skapad: 11 DEC 2018 13:27

Syftet med konferensen är att skapa förutsättningar för föreningar att utvecklas och växa. Genom en kreativ mötesplats för de viktiga ordförandena, nyckelpersonerna i pingisfamiljen, vill vi ge stöd, verktyg, tips och idéer så att föreningarna ska kunna utvecklas i den positiva riktning som vi alla tror är möjlig.

Två av de medarbetare som planerar konferensen; Ebba Wengström och Marit Brodd Almgren, träffade i dagarna Milou Werth på Riksidrottsförbundet för att ta del av idrottens expertkunskap när det gäller pedagogiska tips och tankar för utvecklande arrangemang.
 
– Nu har vi fått med oss mycket bra input för att kunna erbjuda ett omväxlande, nyttigt och inspirerande program, där vi varvar föreläsningar med möjligheter att utbyta erfarenheter med andra föreningar. Att få med sig konkreta och enkla verktyg till föreningen på hemmaplan är jätteviktigt, sammanfattar Ebba.

– Ta chansen, anmäl dig redan idag! Som ordförande i en pingisförening kostar dig konferensen inget annat än resan till och från Köping, berättar Marit.

Anmäl dig här!

Skribent: Peter Johansson
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info