Hoppa till sidans innehåll

Utbildningar


Här kan du hitta all information om utbildningar inom SBTF:s och SISU:s regi.

Svenska Bordtennisförbundet erbjuder svenska bordtennisföreningar och SDF utbildning inom områdena tränare, domare, tävlingsledare. SISU idrottsutbildarna kompletterar dessa utbildningar och arrangerar även egna utbildningar inom bl.a organisationslära och IdrottOnline Klubb. Utbildningarna erbjuds av flertalet distrikt och det är även tillåtet att gå en utbildnining i ett närliggande distrikt om utbildningen inte erbjuds i det egna.

Tränarutbildning (nya)
Innefattar fem nivåer, från Bas - 4, där Bas och 1 riktar sig till tränare för kategorin 5 - 10 år. Nivå 2-3 inriktar sig mot 10-18 år och nivå 4 mot seniorer.  


Domarutbildning
Riktar sig till de som gått distriktsdomarutbildning i sitt distrikt som vill gå vidare till Förbundsdomare. Som Förbundsdomare har du bl a rätt att döma högre divisioner i seriespelet. I kombination med en godkänd tävlingsledarutbildning kan du som förbundsdomareoch även agera överdomare på nationella och internationella tävlingar.


Tävlingsledarutbildning
Tävlingsledarutbildningen är för dig som är tävlingsarrangör av nationella och/eller internationella A-D tävlingar. Om du är förbundsdomare kan du, i kombination med godkänd tävlingsledarutbildning, agera överdomare på nationella och internationella tävlingar.

Under hösten 2018/våren 2019 har vi gjort en översyn och uppdatering av utbildningsmaterialet och utbildat nya utbildare. 

Om du som ny tävlingsarrangör behöver stöd och hjälp inför en tävling kan vi erbjuda kontakter för att vara "prao" på en redan etablerad tävling. Ta iså fall kontakt med utbildningssamordnare This is a mailto link


Organisationslära
Dessa utbildningar arrangeras i första hand av SISU idrottsutbildarna i respektive distrikt. Idrottens föreningslära (IFL) är en av dessa utbildningar.


IdrottOnline Klubb
IdrottOnline är idrottens system för administration och kommunikation. SISU annordnar utbildningar runt hemsida och medlemsregister.

Uppdaterad: 19 MAR 2018 09:44 Skribent: Marit Brodd Almgren

Liverapporteringpingiskanalen

 

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info