Hoppa till sidans innehåll

Dags att nominera

19 NOV 2021 14:44
Nu är det dags att nominera till utmärkelser etc
  • Uppdaterad: 19 NOV 2021 14:44

En av NBTF:s viktigaste uppgifter är att uppmuntra, belysa och belöna positiva insatser från både klubbar och personer för Norrlands pingis. Ett sätt att göra detta är genom våra olika utmärkelser och förtjänsttecken. Dessa är:
NBTF:s standar - delas ut till förening i Norrland som genomfört särskilt värdefulla och beständiga insatser för svensk och norrländsk pingis.
NBTF:s hedersplakett - delas ut till klubbledare som under en tidsperiod om minst tio år har genomfört särskilt värdefulla och beständiga insatser för pingisen både lokalt och i Norrland som helhet.
NBTF:s ledartecken - delas ut till klubbledare som utfört särskilt berömliga ledarinsatser i Norrlands pingis under aktuellt år.
NBTF:s guldstjärna - delas ut till pojke och flicka, ej äldre än 12 år under aktuellt år, som uppvisar särskilt engagemang och gott kamratskap i sin pingis.
Både klubbar och enskilda medlemmar i klubbar kan nominera klubbar och personer till dessa utmärkelser och förtjänsttecken genom att senast den 31 december 2021 skicka in ifyllt nomineringsformulär.
Beslut om utmärkelser och förtjänsttecken fattas därefter av NBTF:s programutskott.
Skribent: Ingela Lundbäck
E-post: Adressen Gömd

Instagram

 

Facebook

 

Profixio

 

SPA Pingis

 

ParaMe

Postadress:
Norrlands BTF
Björngatan 12
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info