Hoppa till sidans innehåll

NBTF:s coronaprotokoll

03 DEC 2021 20:07
Till samtliga föreningar och spelare i Norrland,
  • Uppdaterad: 03 DEC 2021 20:07

SBTF har publicerat sitt uppdaterade coronaprotokoll med anledning av de nya riktlinjerna från och med den 1 december 2021 gällande krav på vaccinationsbevis alternativt motsvarande åtgärder.

https://www.svenskbordtennis.com/globalassets/svenska-bordtennisforbundet/dokument/corona/covid_protokoll_sbtf_20211202.pdf

NBTF:s coronaprotokoll utgår från SBTF:s coronaprotokoll som ett minimikrav som alla föreningar som arrangerar tävlingar i Norrland måste följa, men rekommenderar samtliga föreningar att utgå från en betydligt försiktigare tolkning i vilka som deltagare räknas spelare, funktionärer, lagledare, coacher och publik.

Vårt motiv för denna försiktigare tolkning är att det inte existerar någon reell fysisk åtskillnad mellan dessa olika grupper av personer på den stora majoriteten av våra tävlingar, samt att detta ligger mer i linje med vad vi ser som den faktiska andemeningen i Folkhälsomyndighetens föreskrifter.

Se bifogat dokument för mer detaljerad information. Hör av er vid frågor. Varje förening ansvarar för att fatta och implementera nödvändiga beslut vid sina tävlingar med utgångspunkt i dessa direktiv.

Skribent: Ingela Lundbäck
E-post: Adressen Gömd

Instagram

 

Facebook

 

Profixio

 

SPA Pingis

 

ParaMe

Postadress:
Norrlands BTF
Björngatan 12
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info