Hoppa till sidans innehåll

Poolstjärnan - tjejtour

21 SEP 2021 16:17
Norrlands tävlingstour för tjejer. Idén har nu blivit verklighet.
  • Uppdaterad: 21 SEP 2021 16:17

Norrland bjuder in alla och envar, tjejer i alla åldrar, tjejer på alla nivåer, tjejer i och utanför Norrland, till Poolstjärnan 2021-22.
Fyra deltävlingar arrangeras under säsongen. Strömsund den 27 november, Söderhamn den 9 januari, Sundsvall den 19 februari och Docksta den 21 april.
Vi är särskilt glada att ha premiären av Poolstjärnan i Strömsund, som på pigga och innovativa sätt hållit igång och blåst nytt liv i klubben under pandemiuppehållet.
Det går att delta på en deltävling, det går att delta på alla deltävlingar, och allting däremellan. Varje deltävlings fokus ligger på många matcher, bra matcher och roliga matcher.
Alla frågor om tävlingarna eller annat av praktisk natur besvaras med glädje av NBTF eller arrangerande föreningar. Inbjudningar för respektive deltävling skickas ut specifikt.
OBS. Två av Poolstjärnans deltävlingar under säsongen, i Söderhamn under jullovet och i Docksta under påsklovet, kompletteras med NBTF:s Tjejläger i direkt anslutning till tävlingen. Även lägren är öppna för alla!
Skribent: Ingela Lundbäck
E-post: Adressen Gömd

Instagram

 

Facebook

 

Profixio

 

SPA Pingis

 

ParaMe

Postadress:
Norrlands BTF
Björngatan 12
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info