Hoppa till sidans innehåll

Team Norrland


Norrlands Bordtennisförbund startar Team Norrland, en långsiktig satsning för Norrlands främsta pingisungdomar.
Huvudtränare för Team Norrland är Tinna Nilsson och Fredrik Gustafsson som tillsammans är ett uttryck för en satsning på ett yngre ledarskap i Norrlands pingis.🏓
Utveckling i bordtennis bygger på en kombination av bra träning och regelbundet, högkvalitativt tävlande. Framför allt tävlandet är en utmaning i Norrland med ett lägre antal klubbar och stora geografiska avstånd. Med Team Norrland ger NBTF och Norrlands klubbar tillsammans Norrlands främsta pingisungdomar bättre praktiska förutsättningar att träna och tävla på riksnivå och fortsätta växa i sin pingis.

Huvudtränare för Team Norrland är Tinna Nilsson och Fredrik Gustafsson, meriterade spelare själva och två av Norrlands yngre tränare på hög nivå. Båda har sin hemvist i Söderhamn men har sin bakgrund i Östersund respektive Docksta. Tillsammans representerar de en medveten satsning på ett yngre ledarskap i Norrlands pingis.

Team Norrland kommer rikta sig till Norrlands pingisungdomar, flickor och pojkar, i huvudsak mellan 10 och 15 år, som uppvisar stor vilja att växa och utvecklas i sin bordtennis. Ambitionen är att ge dessa unga spelare möjligheten att träna och tävla regelbundet även på riksnivå, och ge dem nya målsättningar och större utmaningar inom pingisen.

NBTF ser fram emot att mer i detalj presentera Team Norrland samt huvudtränarna för Norrlands klubbar och aktuella spelare under hösten. Klubbar kommer bjudas in till digitala möten, men även fysiska samtal i anslutning till Norrlandsmästerskapen i Ås den 3-5 december.
Uppdaterad: 06 OKT 2021 18:21 Skribent: Ingela Lundbäck
E-post: Adressen Gömd

Instagram

 

Facebook

 

Profixio

 

SPA Pingis

 

ParaMe

Postadress:
Norrlands BTF
Björngatan 12
972 31 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info