Hoppa till sidans innehåll

Vill du börja spela bordtennis?

ganget.jpg

Du kan börja spela bordtennis när som helst i livet; som barn, ungdom, vuxen eller pensionär! Som "återvändare" är du förstås också varmt välkommen tillbaka efter ett kortare eller längre uppehåll.

Det finns träningar för alla nivåer av ambition och spelförmåga; nybörjare, motionär, tävlingsspelare eller elit. Bordtennis är också en idrott som ofta lämpar sig väl för dig med fysisk eller intellektuell funktionsnedsättning.

Ibland anordnas särskilda pingisskolor för nybörjare. Det är som en pingiskurs som pågår under begränsad tid, där du får lära dig grunderna i bordtennis och träna din styrka och kondition genom kul lekar och övningar. När pingisskolan är slut fortsätter du träna i föreningens ordinarie träningsgrupper.

Det är inte alla föreningar som erbjuder pingisskola, men ofta går det bra att hoppa in i en ordinarie träningsgrupp på nybörjarnivå.

Om du vill börja spela bordtennis kontaktar du någon av bordtennisföreningarna i distriktet. Då får du veta mer om hur just den föreningen har lagt upp sin verksamhet.

Du hittar närmaste förening här nedan, genom att välj din kommun (eller en närliggande) nedan och klicka på sök.

For information in English, please click here.


boxbilder_med_text3.jpg

vit 10pxl1.jpg

boxbilder_med_text2.jpg

vit 10pxl1.jpg

boxbilder_med_text.jpg

vit 10pxl1.jpg

boxbilder_med_text4.jpg

vit 10pxl1.jpg

boxbild_foretag.jpg

vit 10pxl1.jpg

STIGA_logo.jpg

vit 10pxl1.jpg

Consat.png