Hoppa till sidans innehåll

Gotlandsmästerskapen - pingis för alla

24 OKT 2019 15:39
Den 17:e november spelas Gotlandsmästerskapen i Södervärnshallen. Tävlingen är för 2-mannalag och matcherna spelas efter Davis Cup-format. Tre klasser finns att anmäla sig till.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2019 15:39

20191106 Ändring av regel för anmälan

Flertalet önskemål har kommit från spelare och även föreningar om att bilda lag bestående av spelare som tillhör olika föreningar. Det har även kommit ett önskemål att delta från spelare som inte tillhör förening under Gotlands bordtennisförbund.

Det är givetvis roligare ju fler som vill delta och att alla får spela med den man vill spela med. Därför har Östergarns IK med stöd från Gotlands bordtennisförbund valt att ändra tävlingsregeln rörande anmälan.

I seniorklassen är det tillåtet att anmäla lag bestående av spelare från olika föreningar. När det gäller anmälan från spelare som inte tillhör förening under Gotlands bordtennisförbund ges dispens för deltagande. Dispensen hanteras av Östergarns IK och Gotlands bordtennisförbund. För klasserna Senior och Ungdomar gäller fortfarande att man ska ha licens. Olicensierade spelare är välkomna i den Öppna klassen.

Sista dag för anmäälan är söndag 10 november

>>Läs mer här.. (PDF-fil)

Skribent: Mattias Ahlgren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Gotlands Bordtennisförbund
C/o Henrik Nolmark, Vårdklockegatan 13
621 57 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: henrik.nolmark@nodeo...

Se all info