Hoppa till sidans innehåll

Resultat Guldracket

11 MAR 2012 12:25
Här är resultat från Guldracket 2012 som spelades i Södervärnshallen lördagen den 10 mars.
  • Skapad: 11 MAR 2012 12:25

Resultat

Kommentarer:

Segrarlaget bestod av Albert Broström, Viktor Engqvist, båda födda 2002 och Emil Engqvist född 1999. I slutspelet slog de ut fjolårets segrare Silverlooparna, Jesper Sjöquist, Noah Säldemar och BenjaminRydberg, alla födda 2001, med hela 5–0. Att Silverlooparna fått sina handicap sänkta med tre bollar spelade förstås stor roll. Därefter var det dags för Albert och brorsorna att ta sig an 2009 års segrare ”Nabbrack borde förbjudas”, familjelaget bestående av Kjell-Åke Karlsson och hans två söner och man vann med 5–2.

 

En överraskning var semifinallaget ”Grant Thornton Dream Team” bestående av Linda Jakobsson, brodern Daniel Jakobsson och Cecilia Ahlgren. De kämpade väl men föll med 3–5 mot Sudrets Livs. Likaså det andra semifinallaget ”Tre sorkar u ein töis” med varpakastaren Janne Larsson som lagledare. De hade nog aldrig trott att de skulle komma så långt som till semifinal.

 

Även fjolårets finalist ”149 km/tim” som i år kallade sig ”Veteran 152” och bestod av Malte Nilsson, Håkan Gardell och Göran Thomasson kom långt i slutspelet trots lågt handicap (+3, +3 och –2).

 

I år var 62 lag anmälda och 61 lag kom till start. På förmiddagen var det spel på sammanlagt 22 bord i Södervärnshallens A- och B-hall.

 

Guldracket är en pingistävling som har stått sig genom åren och lockar spelare allt från elit till rena ”hobbyspelare”.

Skribent: David Nilsson

Postadress:
Gotlands Bordtennisförbund
C/o Henrik Nolmark, Vårdklockegatan 13
621 57 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: henrik.nolmark@nodeo...

Se all info