www.easy-hit-counter.com
www.easy-hit-counter.com
Hoppa till sidans innehåll

Gameday i Halmstad Arena 14/12!

06 DEC 2019 20:33
Lördagen den 14 december smäller det! Dags för Halmstad Gameday. Gameday är en fullspäckad sportdag för hela familjen i Halmstad Arena och det är gratis att se allt.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2019 20:33

Kika lite på programmet här: 

https://www.halmstadbtk.se/Nyheter/GamedayiHalmstadArena/

Dags för Halmstad Gameday – en dag med massa sport i Halmstad Arena.

Den 14 december är det dags för en ny härlig sportdag i Halmstad Arena. Det bjuds på innebandy, futsal, bordtennis och handboll från klockan 10.

Efter succén i vintras då den första upplagan av Halmstad Gameday gick av stapeln är det dags för nästa Gameday. Den 14 december blir det återigen sportunderhållning på hög nivå när matcher inom flera olika sporter pågår hela dagen under ett och samma tak.

Det är gratis inträde, kioskerna är öppna och dessutom pågår roliga aktiviteter med klubbarna i piazzan och runt om i arenan. Första matchen börjar klockan redan klockan 10. Vi säljer Halva potten-lotter, så ta chansen att bli den lycklige vinnaren som får gå hem med storvinsten när dagen är slut!

Halmstad Gameday är ett sportsligt samarbete mellan HBK, Drott, Hylte/Halmstad Volley, Halmstad BTK och Halmstad IBK som mynnat ut i gemensamma gamedays, Arenakortet samt ett sponsorsamarbete.

Skribent: Ulf Beckman
Epost: Adressen Gömd

Dataranking 

Våra samarbetspartners:
 Hallmans

Postadress:
Hallands Bordtennisförbund
Halmstad Arena, Växjöv. 11
302 44 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0708670825
E-post: This is a mailto link

Se all info