Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


SM-finaler 2021

(2021-05-18 11:31)
Idag (18/5) inleds SM-finalspelet och det kommer bli ett intensivt spelschema med en massa spännande matcher. SM-titlarna ska fördelas och Pingisligan by STIGA ska vinnas.
 
Möjlighet för föreningar, SDF och SBTF att ansöka om RF Kompensationsstöd för perioden 1 januari till 30 april pågår fram till 19 maj.
 
Med lite mer än två månader kvar till OS i Tokyo står det nu klart vilka spelare som ska representera Sverige i lag och singel under spelens bordtennisdel.
 
Sista chansen?! Ja, i den utbildningsform som heter tränare Ungdom 2 är det sista chansen. Vad gäller? Hur ska du gå tillväga? Läs mer nedan.
 
Svenska Bordtennisförbundet knyter samarbetsavtal med Karlskrona. Samarbetsavtalet är tänkt att skrivas över tre år och startar med omedelbar verkan med fokus på bordtennisevenemang 2021-2023 i Karlskrona.
 

Pro Series 8, damer

(2021-05-10 17:22)
Halmstad Arena är spelplatsen för Pro Series 8. Denna gång kommer i dagarna två att få följa sex stycken damer göra upp med varandra om segrarna. Alla möter alla i gruppspel följt av slutspel. Alla resultat kommer uppdateras här löpande.
 
Med anledning av att det i dagarna är 30 år sedan Jörgen Persson vann VM-guld i herrsingel i Chiba, Japan kommer SBTF sända en live-frågestund med Jörgen och förre förbundskaptenen Anders Thunström.
 
Klubbkampen i april månad är nu färdigspelad och poängen summerade. I kategorierna "Flest antal unika spelare" och "flest antal unika spelare i förhållande till föreningens storlek" gav tjejer trippla poäng.
 
#KLUBBKAMPEN har nu varit i gång sedan i februari och hittills har 37 föreningar och 1809 spelare deltagit. #KLUBBKAMPEN går nu in på sluttampen och maj blir sista månad för att ta del av fina priser i fem olika kategorier.
 
Den gångna helgen höll Svenska Bordtennisförbundet sitt 91:a förbundsmöte som blev historiskt av flera anledningar. Det var första gången mötet genomfördes digitalt och hade en kvinnlig mötesordförande i form av Margareta Israelsson.
 

Pro Series 7, herrar

(2021-04-26 17:47)
Imorgon (27/4) startar den sjundeupplagan av Pro Series och vi beger oss återigen till Blomsterbergshallen i Eslöv för matcher i dagarna tre. Ett startfält som håller högre klass än någon gång tidigare. Inlägget uppdateras löpande under speldagarna.
 
SBTF inbjuder till nationellt seriespel 2021-2022. Efter att den här säsongen ställts in startar serierna om i höst med lagen på samma serienivå som senast.
 
Imorgon onsdag inleds det europeiska OS-kvalet i Guimaraes, Portugal som blir den sista möjligheten att ta sig till sommarens spel i Tokyo. På plats för svensk del finns Stina Källberg som ska försöka göra Linda Bergström sällskap i damsingel.
 

Succé på Parasportgalan

(2021-04-15 16:44)
I måndags (12/4) så gick Parasportgalan av stapeln för femte gången och bordtennisen plockade hem två priser av de sju som delades ut. Två vinster på  tre nomineringar i sju klasser får ses som en succé!
 

SBTF aktiverar scenario 4

(2021-04-15 07:00)
Smittospridningen i Sverige är fortsatt hög och några lättnader av rådande restriktioner går inte att skönja. Därför aktiverar nu Svenska Bordtennisförbundet scenario 4.
 

Planassist

Lundgrens-banner-idrottspriser-(2)_2558

Sisu

SBTF

Postadress:
Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Gamla Upsala SK, Vattholmavägen 96
754 40 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: noskansli@sbtf.se

Se all info