Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Dags för Parkinson-SM!

(2020-02-27 13:03)
Under helgen 29/2 - 1/3 genomförs den allra första upplagan av Parkinson-SM i Liljehomshallen i Stockholm
 

Senior- och Para-SM 2020

(2020-02-26 18:54)
I torsdags med start klockan 09.00 drog årets upplaga av Senior- och Para-SM igång i Söderhamn. I inlägget nedan hittar du all info du behöver för att kunna följa mästerskapet på bästa sätt.
 

Sportsnack i Söderhamn

(2020-02-26 11:39)
Lördag 29/2 arrangerar Svenska Bordtennisförbundet återigen ett Sportsnack. Närvarar gör bland annat SBTF:s sportchef Mikael Andersson tillsammans med förbundskaptener. Kom och lyssna på viktigt information och ställ dina frågor!
 
Med anledning av utbrottet av viruset COVID-19 och dess spridning i Sydkorea samt i VM-staden Busan, har det Internationella Bordtennisförbundet tillsammans med den lokala organisationen valt att flytta fram mästerskapet.
 
Årets upplaga av Swedish Junior & Cadet Open är färdigspelad och så även Safirs Internationella. Tävlingarna spelades i dagarna fem i Idrottshuset i Örebro med cirka 40 olika nationer på plats.
 

Ny kontaktinformation

(2020-02-24 13:57)
Sedan en tid tillbaka har SBTF bytt leverantör av telefontjänster vilket betyder att de telefonnummer du tidigare har använt för att kontakta medarbetare på SBTF, kanske inte längre gäller.
 
Igår kväll stod Kristian Karlsson för en riktig knall när han besegrade världssjuan och andraseedade Hugo Calderano från Brasilien med 4-3 i set. I dagens kvartsfinal väntar engelsmannen Liam Pitchford.
 
Tävlingarna i Idrottens Hus i Örebro fortsätter idag (21 februari) med spel i seniorklasserna samt i minikadett. Tävlingarna spelas 19-23 februari.
 
Om bara en vecka drar årets upplaga av Senior- och Para-SM igång i pingismetropolen Söderhamn. SBTF arrangerar mästerskapet för 95:e gången, denna gång tillsammans med den lokala arrangören Söderhamns UIF i samarbete med Söderhamns kommun.
 
Elfteseedade Kristian Karlsson kommer i huvudturneringen få sällskap av Anton Källberg/Elias Ranefur som lyckades ta sig vidare från kvalet i herrdubbel. Kristian möter i sin första match Darko Jorgic från Slovenien.
 
Dag två i Örebro kommer bjuda på fortsatt spel i juniorklasserna för damer och herrar i såväl singel som dubbel. Tävlingen spelas i Idrottens hus, Örebro, 19-23 februari.
 
Idag (19 februari) startar Swedish Junior & Cadet Open i Örebro ett arrangemang som sker i samarbete med BTK Safir. 40 nationer gästar tävlingen med över 500 spelare och 200 ledare över tävlingsdagarna som även innefattar Safirs Internationella.
 

Uppföljning av remiss

(2020-02-18 15:16)
SBTF har med stort intresse tagit del av de inkomna svaren på den remiss som i vintras sänts ut gällande Förändring av SBTF:s serie- och tävlingssystem med fokus på elit.
 

UEM-kval för herrjuniorer

(2020-02-18 10:00)
Under två dagar, söndag och måndag, spelades ett kval för herrjuniorer om den sista platsen till sommarens UEM-trupp. Förstaseedade Charlie Widing från Halmstad höll sin seedning utan att tappa en enda match.
 
Imorgon drar årets andra World Tour-tävling igång, denna gång Ungerska Öppna i huvudstaden Budapest. Tävlingen pågår i sex dagar där de första två ägnas åt kvalspel. Totalt deltar 311 spelare varav åtta av dessa kommer från Sverige.
 

Planassist

Lundgrens-banner-idrottspriser-(2)_2558

Sisu

SBTF

Postadress:
Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Gamla Upsala SK, Vattholmavägen 96
754 40 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@nosbordtennis.se

Se all info