Hoppa till sidans innehåll

Glad Sommar

04 SEP 2022 20:53
Vi i styrelsen vill önska er alla en trevlig sommar och passa på att berätta om lite kommande händelser till kommande säsong. Vi är nog alla sugna på en ordentlig omstart efter ett par tuffa år med pandemi och elände.
  • Skapad: 04 SEP 2022 20:53

I styrelsen är vi måna om att ni alla är lika viktiga för oss och skall kunna deltaga oavsett ålder, nivå m.m. Därför arbetar vi nu med att skapa en rad olika satsningar via: Team NÖS där vi vill skapa en större bredd. Vi kommer även anordna läger för tjejer oavsett nivå, få igång en veterantour, försöka få in fler paraspelare i vår idrott, lägga om ungdomstouren där vi öppnar upp för fler divisioner så att man kan börja tävla tidigare. Ungdomstouren skall vara ingången till tävlandet och vi tycker att våra ungdomar skall komma ut tidigare och tävla. Där behöver vi som styrelse hjälp från er klubbar att uppmuntra era spelare att ta steget till ungdomstouren. Ungdomstouren spelas bara för ungdomar i vårt distrikt och är därför en utmärkt "träningstävling". De krav som kommer finnas för att få vara med och tävla är:
*Du skall veta hur en pingismatch spelas och vilka regler som gäller.
*Du skall kunna döma en match.
*Du skall klara av att få några bollar över nät.

Glöm inte bort att mycket av varje individs utveckling sker via att tävla och få se sig om, samt att skapa nya relationer med andra spelare från andra klubbar. 

Vi hoppas ni ser fram emot denna säsong precis lika mycket som vi gör!
Har ni några frågot eller funderingar är det bara att ni hör av er.

Allt gott! Varma hälsningar Louise, Ordförande NÖS.


E-post: Adressen Gömd

Planassist

Lundgrens-banner-idrottspriser-(2)_2558

Sisu

SBTF

Postadress:
Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Gamla Upsala SK, Vattholmavägen 96
754 40 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info