Hoppa till sidans innehåll

Viktig informationen till alla i distriktet

22 MAR 2020 10:14
  • Skapad: 22 MAR 2020 10:14

Hej,
Med anledning av den tråkiga Corona-pandemins utveckling har Svenska Bordtennisförbundet valt att ställa in resterande delen av tävlingssäsongen, ett spår som vårt distrikt följer i mångt och mycket.
Nedanstående kommer att påverkas:

  

Klubbledarträffen, 30 mars

 

 

Kommer att hållas digitalt via ett program som heter Zoom. Inbjudan och instruktioner hur ni deltar skickas ut till klubbarna av Rolf Olofsson.

 

Pingisiaden, 4 april
 

 

Inställd
 
 
Ungdomstour 5, 5 april

 

Inställd
 

 

Avslutningsresa, Team yngre och Team äldre, 17-19 april

 

 

Inställd
Team yngre-läger, 25-26 april

 

 

Inställt
  

 

Distriktsserierna

 

 

Vi har valt att delvis följa SBTF:s linje. Grundserierna avslutas med aktuell tabell. Sista sammandraget, den 28-29 mars, kommer med andra ord inte att spelas. Vi har dock valt att vi ska försöka fullfölja kvalspelet utifrån den aktuella tabellen. Vi har satt upp två alternativa kvaldatum, som gäller beroende på pandemins utveckling. Den helg vi siktar på i första hand är 13-14 juni. Vi kommer att meddela lagen i fråga senast den 1 juni huruvida matcherna ska spelas eller inte. Alternativ helg för kvalet är 15-16 augusti. Vi kommer att meddela lagen i fråga senast den 3 augusti huruvida matcherna ska spelas eller inte. Skulle läget inte vara avsevärt bättre då än nu kommer kvalet inte att spelas. 
 
Om inte kvalet kan genomföras gäller följande:

 

Laget som kvalar sig kvar i divisionen får platsen. Väljer det laget att inte ta platsen, då lottas det mellan lagen som kvalar sig uppåt. T.ex. kom Börje SK 6:a i division 4. Väljer de att inte ta platsen de erbjuds, kommer det att lottas mellan 2:orna i division 5:1 respektive 5:2, Gefle PK B1 och Uppsala Life IF. 

 

* Viktigt gällande kvalet: de spelare som är spelklara för kvalet enligt NÖS BTF:s uppsatta regler (https://www.svenskbordtennis.com/forbundet/Distrikten/nordostrasvealandsbordtennisforbund/Serier/Regler/Kvalificerings-ochslutspelsmatch/) den 6 april får deltaga i kvalet. Samma regelverk som vid uppskjuten match tillämpas alltså här.
 
* Observera att vi gått över till säsongen 2020/2021 om kvalet spelas 15-16 augusti, med andra ord krävs då nya licenser för aktuella spelare.

 

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen för Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Skribent: Viktor Åhlander
Epost: Adressen Gömd

Planassist

Lundgrens-banner-idrottspriser-(2)_2558

Sisu

SBTF

Postadress:
Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Gamla Upsala SK, Vattholmavägen 96
754 40 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info