Hoppa till sidans innehåll

Team yngre


Team yngre 2019–2020

 Tillfällen:

  • 21-22:a september
  • 21-22:a december
  • 2-3:e januari
  • 15-16:e februari 
  • 25-26:e april

Två-dagarslägren är ca 5h varje dag.  Övernattningsmöjlighet i Uppsala finns för de som behöver. Lägren är förlagda i UTK-hallen, Uppsala.

Huvudtränare alla läger:

Tamim Badawi

Vi har även för avsikt att ha med en yngre hjälptränare från någon av distriktens klubbar för att de ska kunna ta med sig idéer och uppslag till sina hemmaklubb.

Tävlingsresor:

Vi återkommer med info om avslutningsresan.

För att åka med på avslutningsresan ska man minst varit med vid två tillfällen. Dispens kan ges om man inte varit uttagen vid fler tillfällen.

Deltagande:

Tanken med Team yngre är att vi ska ge de bästa unga spelarna i distriktet möjlighet att träna med varandra med bra tränare och bra sparringspelare. I år kommer vi att låta klubbarna nominera spelare, detta ska göra senast en månad innan tillfället. I första läget har klubbarna en plats var, har ni däremot fler spelare inom målgrupp är det möjligt att även lista reserver i ordning.

Åldrarna i år är främst spelare födda mellan 2006–2008. Har er klubb något äldre spelare som passar in i målgruppen är det helt okej att nominera dem även dem. Har ni yngre spelare så bollar ni det med oss innan, så vi ser att de är spelare som spelmässigt passar in i gruppen.

Inställningen är väldigt viktig och för reservplatserna så är det något vi tar stor hänsyn till.

Vi ser gärna att de nominerade spelarna tävlar aktivt, gärna även utanför tourtävlingarna. Detta är en riktlinje och inget krav, men vi har ett begränsat antal platser. Tävlar spelarna i vår Ungdomstour är det önskvärt att de åtminstone spelar division 4.   

OBS, anmälda spelare som inte lämnar återbud med viss marginal faktureras.

Uppdaterad: 29 AUG 2018 21:12 Skribent: Viktor Åhlander

Postadress:
Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Gamla Upsala SK, Vattholmavägen 96
754 40 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info