Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Team NÖS


Team Nordöstra Svealand 2021-2022

Distriktslägret är till för att ge distriktets spelare i åldrarna 2008-2010 som just nu kommit lite längre i sin utveckling, ytterligare en möjlighet till utmaning på sin nivå- med andra spelare som vill satsa på pingis.

Med andra ord kan spelarna skifta mellan olika klubbar och årgångar beroende på utveckling, men vi vet att dessa spelare kommer mötas i ett flertal tävlingar framöver. Vi vill därför ge spelarna bra möjligheter att bli bättre på pingis men även underlätta och skapa bättre respekt och god anda- gentemot varandra, samt ge spelarna möjligheter till bättre gemenskap ute på tävlingarna: allt från uppvärmning och inslagning till att supporta varandra fram till final.

Förhoppningen är att deltagarna även underlättar för respektive klubbs fortsatta utveckling genom att vara goda föredömen och duktiga pingisspelare.

De som just nu är på lägre nivåer ser vi att klubbarna fortsätter att utveckla, måhända med klubbläger (motsv.) , antingen själva eller tillsammans med annan klubb i närområdet.

Vi vill att både klubbar och spelare ser distriksläger som något man kämpar för att kvalificera sig till. På så sätt höjer alla sin lägstanivå vilket gör att vi på sikt får fram fler bra spelare i distriktet.

Distriktet kommer att ta ut spelare till alla läger utom det första. 
Till första lägret som vi har tillsammans med Norrlands distrikt kan dock alla spelare över 10 år anmäla sig som är sugna på ett läger med mycket träning och övernattning. Spelarna bör inte vara nybörjare och klara av att träna 2 pass per dag. 

Tillfällen:

  1. Höstlov: 1-4:e november tillsammans med Norrlands distirktsläger och Söderhamn. Lägret är i Söderhamn, se bifogad inbjudan. Anmälan sker direkt till dem. För de som ska spela lag-turneringen på Ängbys Internationella kan avvika onsdag kväll. Priset för lägret är detsamma. 

    2.  4-5:e januari - Uttagning 1:a december

    3.  12-13:e februari - Uttagning 12:e januari

    4.  9-10:e april - uttagning 13:e mars

    5.  7-8:e maj - uttagning 11:e april

    6.  Sommarläger 3-4 dagar mellan skolavslutning men innan midsommar. Datum kommer senast i mars månad

 

Läger 2-5 är i UTK-Hallen Uppsala, med start kl 9:00-15:00

Tävlingsresa

Kollar på en lämplig tävling under mars-maj. 

 

Uppdaterad: 29 AUG 2018 21:12 Skribent: Viktor Åhlander

Postadress:
Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Gamla Upsala SK, Vattholmavägen 96
754 40 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info