Hoppa till sidans innehåll

In memoriam

11 DEC 2015 14:37
Ett tungt besked har nått oss då "Mr Blikstorp" Rune Siljehult har avlidit.
  • Skapad: 11 DEC 2015 14:37

Rune var en sann idrottsledare och Mr Blikstorp, så sent som 2015 tog han en silvermedalj vid Veteran SM i Skövde. Han fanns alltid på plats i pingislokalen spelade han inte så hälsade han alla välkomna och satte sig vid domarbordet. Rune var ett föredöme för idrottens idealism. Otaliga är de som fått en inblick i idrotten och då främst pingisen i det lilla samhället Blikstorp, där hans hjärta fanns för stora som små. Man kan lugnt säga att Blikstorp inte varit den föreningen den är idag om inte Runes intresse funnits för sporten.

Även om Rune aldrig hade någon post inom förbundet så fanns han alltid till hands när vi kallade, det var aldrig någon fråga om att ställa upp eller inte - det var en självklarhet. Vid våra större arrangemang Veteran SM - SOC - Bästa 4:an var han i lokalen och hjälpte till från morgon till kväll.

Ett minne som etsat sig fast var när han efter avslutade pass under SOC ställde sig och bredde smörgåsar till VIP - läktaren, det är många många härliga minnen och pratstunder jag fick uppleva med Rune. Nu går självklart tankarna till familjen, Vi är många som kommer att sakna Rune, men också väldigt många som kommer att minnas denne sanne idrottsvän då han lämnat många minnen och spår efter sig i positiv anda.

Ronny Ferm

Ordförande

Nordvästra Götalands Bordtennisförbund

VI SPONSRAR NvgBTF
Donic, hemsidan
 
Yasaka hemsidan
 
SISU

Postadress:
Nordvästra Götalands BTF
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0724542888
Fax: 0104764101
E-post: This is a mailto link

Se all info