Hoppa till sidans innehåll

USM-läger i Karlsborg!

07 MAR 2019 16:12

I väntan på att SBTF släpper anmälningslistan till USM, kan vi på Nordvästragötalands bordtennisförbund släppa nyheten att vi kommer att ha ett USM-läger för kvalificerade spelare i Karlsborg den 15-16 April.
  • Skapad: 07 MAR 2019 16:12

Tränarna till lägret kommer att vara Michaela Karlsson och Benny Nilsson som är huvudtränare i sina respektive klubbar Laholm BTK serve och Hammarby IF BTF.

Michaela har många spelarmeriter där hon har bland annat har flera SM guld och ett UEM brons i lag som hon värderar högst av alla sina meriter. Under hennes spelarkarriär har hon alltid haft drömmen att utveckla och hjälpa spelare framåt vid spelarkarriärens slut. För att uppfylla sin dröm började hon att engagera sig som ledare tidigt i olika sammanhang och idag studerar Michaela på Halmstad Högskola till en kandidat i idrottsvetenskap, efter sina studier planerar hon att utbilda sig vidare inom idrottspsykologi.

 

Benny har även han ett flertal meriter som spelare och har från sina ungdoms/juniorår bland annat ett silver i dubbel och ett brons på U/JSM. Efter att Benny la ner sin satsning vid 18 årsålder började han att vara tränare i KFUM Kristianstad och efter en bra tid i klubben fick han erbjudandet att vara tränare i en av Sveriges största klubbar, Ängby SK. Han var tränare i Ängby under en säsong för att sedan få huvudansvaret i Hammarby IF BTF där han är nu inne på sin tredje säsong som huvudtränare. Benny har även gått tränarlinjen på Bosöns Folkhögskola.

 

Vi på förbundet är glada över att ha dessa två tränare på kommande USM-läger och hoppas att ni som har kvalificerat er till USM kommer att deltaga på lägret. Information om lägret kommer ut med inbjudan vid ett senare tillfälle men boka gärna in datumen 15-16 April.

Vid frågor angående lägret kontakta Michael Corsini på This is a mailto link eller på 0705599696.

Skribent: Karin Gill
E-post: Adressen Gömd
 
VI SPONSRAR NvgBTF
Donic, hemsidan
 
Yasaka hemsidan
 
SISU

Postadress:
Nordvästra Götalands BTF
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0724542888
Fax: 0104764101
E-post: This is a mailto link

Se all info