Hoppa till sidans innehåll

CORONA nytt! All tävlingsverksamhet

03 DEC 2020 20:00
  • Uppdaterad: 17 JAN 2021 09:23

fortsätter att varas nedstängd. Beslutades på styrelsemöte den 14 januari. Seriespelet i distriktet kommer förhoppningsvis att återupptas/ starta första veckan i mars. DM är ännu inte taget något beslut om. 

är fortsatt inställd till den 31 januari. Men Örebro läns bordtennisförbund har som mål att distriktsserierna ska färdigspelas men kommer att förskjutas och måste vara färdiga till den 9 maj. Angående länstouren kommer det information efter den 14 januari då även mer information angående seriespel och DM presenteras.

...är inställd mellan den 3 - 24 november. Nya besked kommer efter den 3/12 men inget tyder på att det kommer bli några tävlingar eller seriespel mer detta år.
SBTF kommit med information i dag att ingen tävlingsverksamhet eller seriespel på lägrenivå än superettan kommer att spelas innan den 31 januari 2021. Se länk nedan

Svenska bordtennisförbundet uppdaterad 19/11

Under denna tid gäller skärpta Corona restriktioner i Region Örebrolän. Finns risk att detta blir förlängt. Det som i första hand blir drabbat är: Div 4 sammandrag den 7 - 8 november, Div 5 matcherna som skulle spelas under denna tid. samt div 6 sammandraget den 8 november.

Distriktsmästerskapet den 14 -15 november är inställt. Nytt datum kommer

Mer information kommer angående hur serierna ska hanters framöver. Men grund tanken är att går det inte att få in matcherna på något annat vis spelas de uppskjutna omgångarna färdigt efter den sista omgången i vår.

Vad det gäller träning så är det upp till föreningarna att följa de restriktioner och allmänaråd som ges i länkarna nedan. Detta är inget som Örebro läns bordtennisförbund styr över.
Men vi uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid eventuell träning.

Viktiga länkar angående Corona information:

Region Örebrolän 

Svenska bordtennisförbundet uppdaterad 5/11

Skribent: Kent Karlsson
Epost: This is a mailto link

Liverapporteringpingiskanalen

 

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Örebro Läns Bordtennisförbund
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0766508746
E-post: This is a mailto link

Se all info