Hoppa till sidans innehåll

God Fortsättning och Gott Nytt År!

26 DEC 2020 12:36
  • Uppdaterad: 26 DEC 2020 12:36

Hoppas ni alla har haft en frid- och ansvarsfull jul. Vid jul brukar det alltid åka fram ett fotoalbum och även här i år. 
I vanliga fall hade många kastat sig in i hallarna för att prova sina nya gummin och stommar som tomten hade delat ut, det hade spelats tävlingar och arrangerats läger, men inte i år.
Östgötapingisen var på väg upp igen innan Covid-19 började förstöra för oss alla i samhället. De senaste fem åren har både antal licenser och serielag ökat för varje år vilket är otroligt glädjande för vår idrott och verksamhet.
Därför vill jag å förbundets vägnar tacka alla föreningar som på daglig basis lägger ner så mycket tid och resurser för att bibehålla befintliga medlemmar samt rekrytera nya till vår pingisfamilj med allt vad det innebär. Oavsett om man är ung eller erfaren så finns det alltid en plats vid bordet tillsammans med någon annan i våra föreningar.
I år har vi prövats på så många sätt och vi har fått tänka och agerat utanför boxen mer än någonsin och jag vet att engagemanget är stort där ute. Så fortsätt att hålla ut, fortsätt att följa de aktuella restriktionerna samtidigt som ni håller kontakten med era medlemmar på det sättet som är möjligt. Spelar pingis gör man annars tillsammans och besegrar Covid-19 gör man också tillsammans med kloka val.
Jag önskar er alla en God Fortsättning och ett Gott Nytt År tills vi förr eller senare ses i pingishallarna igen!
/Alexander Öhgren
Skribent: Alexander Öhgren
E-post: This is a mailto link

Liverapportering

Evenemang

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Östergötlands Bordtennisförbund
SISU IDROTTSUTBILDARNA, REPSLAGARGATAN 3 3TR
591 30 Motala

Besöksadress:
REPSLAGARGATAN 3 3TR
591 30 Motala

Kontakt:
Tel: 0703472420
E-post: alexander.ohgren@idr...

Se all info