Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Skånes Bordtennisförbund höll distriktskonferens

17 SEP 2019 11:55
Den gångna helgen höll Skånes Bordtennisförbund en distriktskonferens i Malmö. Huvudfokus på konferensen var utveckling av skånsk pingis.
  • Skapad: 17 SEP 2019 11:55

Man gick bland annat igenom enkäterna som skickades ut efter förra säsongens senior- och ungdomsserier. En stor fråga var om ungdomsserierna ska fortsätta på samma sätt som de senaste åren eller om man ska köra en höst och en vårserie. Konferensen kom överens om att fortsätta som de sista åren och spelare som börjar under säsongen slussas in i tävlingar med rankingbaserade nybörjarklasser.

Det informerades även om Skånes BTF:s Tränings och lägerkommittés tjej- och allianssatsningar. Även första utkastet för årets seniorserier presenterades. Glädjande här var en ökning med nio lag mot förra säsongen.


Gunnar Holmstedt informerade.

Gunnar Holmstedt från domarkommittén var på plats och informerade om regeländringar och vad som diskuterats på domarkonferensen i augusti.


Eskil Tyrberg.

Eskil Tyrberg, föreningsutvecklare på Svenska Bordtennisförbundet, informerade om Svenska Bordtennisförbundets verksamhet.


Simon Itkonen.

Simon Itkonen, den forne Bromölla-spelaren och numera tränare och idrottsansvarig i BTK Safir, berättade om hans resa som lett till internationella medaljer på Paralympics, Para-VM och EM samt hur man arbetar i BTK Safir.

Skånes Bordtennisförbund tackar alla som deltog och ser fram emot en spännande säsong som vi hoppas blir ett lyft för skånsk pingis!

Skribent: Daniel Olsson
E-post: Adressen Gömd

skåneserier_1

tävlingsinbjudningar_3

generalprogram

generalprog

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info