Hoppa till sidans innehåll

Skånes BTF höll distriktskonferens

25 AUG 2017 11:25
Den gångna helgen höll Skånes Bordtennisförbund distriktskonferens i Landskrona. Konferensen inleddes med ett mycket uppskattat föredrag av Robert Svensson, Eslöv AI.
  • Uppdaterad: 25 AUG 2017 11:26


Robert Svensson.

Han berätta om sin framgångsrika pingiskarriär. Från om ungdomsåren, proffsspel i Tyskland, landslagsspel och tiden i Eslöv som genererat i ett antal SM-Guld och Champions League-spel.

Förbundet redovisade lite av de moderniseringar som gjorts under våren i allt från bättre utskick, till mer levande hemsida och sociala medier. Man presenterade även några av sina kommande satsningar med ”Skåneträning”, Bästa 3 och 4:an och ungdomsserierna.


Eskil Tyrberg.

Eskil Tyrberg, föreningsutvecklare på Svenska Bordtennisförbundet, informerade om hans arbete för att utveckla föreningsbiten i pingissverige. Han berättade även att ansökningstiden för idrottslyftsmedel från Svenska Bordtennisförbundet förlängts och går att söka fram till och med 31/8.


Andreas Feuk.

Andreas Feuk, från Skåneidrotten, informerade om deras verksamhet, Idrottslyftet 2017-2019, Strategi 2025 - siktet inställt för svensk idrott i framtiden. Lite om vad som händer hösten 2017 och hur de kan stötta skånsk bordtennis.

Konferensdeltagarna var med och diskuterade hur man kan göra skånsk pingis bättre och många förslag diskuterades. Man utvärderade även kommittéarbetet som sjösattes på förra årets konferens.

Skånes Bordtennisförbund tackar alla som deltog och ser fram emot en spännande säsong som vi hoppas blir ett lyft för skånsk pingis!

Skribent: Daniel Olsson
E-post: Adressen Gömd

skåneserier_1

tävlingsinbjudningar_3

generalprogram

generalprog

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info