Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundets Coronaprotokoll

06 AUG 2020 12:48
SBTF har tagit fram ett dokument för svensk bordtennis att följa i arbetet med att starta upp säsongens verksamhet på ett ansvarsfullt sätt.
  • Skapad: 06 AUG 2020 12:48

Pandemin covid-19/corona har förändrat en hel värld och således även idrotten. Ett mycket stort antal evenemang, träningsläger och aktiviteter har fått skjutas upp eller ställas in.
När vi nu börjar blicka framåt och mot en ny säsong har Svenska  Bordtennisförbundet härmed tagit fram ett dokument för svensk bordtennis att följa i arbetet med att starta upp igen på ett ansvarsfullt sätt med de ledstjärnor som varit prioriterade, nämligen hälsa, transparens och tydlig kommunikation.

Svenska Bordtennisförbundets coronaprotokoll (.pdf)

Detta dokument ska verka som ett verktyg och svara på frågor kring vad som gäller kring träning, seriespel och tävlingar. Dokumentet fokuserar på det vi vet och det som gäller HÄR och NU. Generellt sett är Svenska Bordtennisförbundets syn i nuläget att vi förordrar aktivitet; Ställ inte in – ställ om.

Vidare bevakar Svenska Bordtennisförbundet regelbundet situationen med COVID-19 och de restriktioner som Folkhälsomyndigheten samt Riksidrottsförbundet publicerar. Det innebär att dokumentet när som helst kan komma att uppdateras. När en uppdatering sker publiceras den på Svenska Bordtennisförbundets officiella kommunikationskanal – hemsidan www.svenskbordtennis.com. Gör det därför till en vana att regelbundet kika in för att se om någon uppdatering gjorts och sträva efter att sprida det i era egna kanaler så att så många som möjligt får ta del av dessa riktlinjer.

Om du eller din förening har frågor som rör uppstart av träning, seriespel eller tävling och hur dessa påverkas av COVID-19/corona, använd dig då med fördel av e-post till vår officiella adress, This is a mailto link. Ange "coronaprotokollet” i ämnesraden.

Observera att det råder semestertider. Vi ber därför om överseende för lite längre svarstider än vanligt. Vi försöker dock återkoppla inom 48 timmar. Vi ber er även notera att infoadressen och ämnesraden “coronaprotokollet” enbart hanterar frågor som rör hur uppstart av träning, seriespel och tävling påverkas av COVID-19/corona. Vanliga frågor såsom övergångar, sanktioner med mera besvaras som vanligt av ansvarig tjänsteman.


Enligt uppdrag,
Köping 2020-07-08
Version 1.0
Svenska Bordtennisförbundet

Skribent: Daniel Olsson
E-post: Adressen Gömd

skåneserier_1

tävlingsinbjudningar_3

generalprogram

generalprog

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info