Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Information om Skåneserierna

18 MAR 2021 10:00
Uppdaterad information om Skåneserierna.
  • Skapad: 18 MAR 2021 10:00

Skånes Bordtennisförbund har beslutat följande om distriktets seriespel. Då smittspridningen i Skåne gått ner de sista veckorna så hoppas vi att den fortsätter gå ner och att man kan börja öppna upp samhället lite efter påsk.

Därför har styrelsen nu beslutat, likt SBTF, att ta ett definitivt beslut i mitten av april om vi kan få till enkelserier på både ungdoms- och seniornivå eller inte.

Styrelsen ser det som väldigt viktigt att få till någon form av spel utöver den vanliga träningen för alla ungdomar innan sommaruppehållet. Detta då vi med erfarenhet vet att vi lättare kan behålla dessa om de tagit steget till serie/tävlingsspel.

Kan vi starta upp igen så har vi förståelse att alla klubbar inte kan fullfölja spelet som tänkt och kommer givetvis inte ta ut några WO-avgifter under rådande situation.

Vi uppmanar föreningar att delta i SBTF:s klubbkampen för att ge inspiration till sina ungdomar under denna svåra tid där man kan vinna landslagsbesök, materialpaket och biljetter till internationella mästerskap. Mer information om detta på SBTF:s hemsida.

Skribent: Daniel Olsson
E-post: Adressen Gömd

skåneserier_1

tävlingsinbjudningar_3

generalprogram

generalprog

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info