Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Skånes Bordtennisförbund höll distriktskonferens

22 SEP 2022 15:50
Den gångna helgen anordnade Skånes Bordtennisförbund en EM-präglad distriktskonferens på Scandic Nord i Helsingborg. Som vanligt var fokuset på att utveckla skånsk pingis.
  • Uppdaterad: 22 SEP 2022 15:50

Det mesta som rör skånsk pingis gicks igenom för att utveckla och förbättra de olika bitarna. Allt från seriespelet, till Skånelägren, alliansträffarna, tjejsatsningen, parasatsningen och inte minst till EM i Malmö 2023.


Isabelle och Angelica berättade om tjejsatsningen.

Isabelle och Angelica från både styrelsen och ansvariga för tjejkommittén berättade om vad som hänt samt vad som är på gång inom tjejsatsningen.


Eskil Tyrberg.

Eskil Tyrberg och Patrik Björs Strand, från SBTF, informerade om både PING PONG POWER-projektet som det finns en hel del medel för föreningar att söka samt om PING PONG POWER-Malmö som pågått under sommaren på olika platser i Malmö.


Linda Carlsson och Peter Johansson informerade om EM i Malmö.

Peter Johansson och Linda Carlsson, även de från SBTF, informerade om EM 2023. De berättade vad som hänt hittills och vad som är på gång. Dagen till ära exakt ett år tills finaldagen i Malmö Arena.

SBTF:s damstrateg, Maria Christoforaki, informerade om PING PONG POWER-Tjejraketen som förhoppningsvis både ska ge fler aktiva tjejer och kvinnliga ledare till pingisen.

Vår sponsor, React, var även på plats och presenterade sig och berättade om sin verksamhet.

Vi tackar alla deltagare, SBTF och RF-SISU Skåne! Nu ser vi fram emot en spännande säsong som säkerligen kommer ha lite EM-prägel.

Skribent: Daniel Olsson
E-post: Adressen Gömd

skåneserier_1

tävlingsinbjudningar_3

generalprogram

generalprog

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info