Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet


Storslam på paragalan

(2020-03-31 13:57)
Igår arrangerades den fjärde Parasportgalan dock utan gala och publik utan i stället digitalt. Bordtennisen var nominerad i fyra kategorier och tog hem priset i tre av dessa. Dessutom vann Nicklas Westerberg Årets stjärnskott!
 

Samarbete med RiotAD

(2020-03-30 12:35)
Svenska Bordtennisförbundet inleder ett samarbete med Riot AD för att stötta svenska bordtennisföreningar.
 
Uppdatering 2020-03-30. Med anledning av utvecklingen för Coronaviruset (Covid-19) presenteras ny information kring SBTF:s olika arrangemang.
 
World Table Tennis At Home Day ersätter World Table Tennis Day genom ITTF Foundations uppdaterade arrangemang. Mot bakgrund av den globala spridningen av COVID-19 kommer World Table Tennis Day att ta en helt annan form än tidigare år.
 

Veteran-VM flyttas

(2020-03-26 09:51)
Veteran-VM, som skulle ha arrangerats i franska Bordeaux mellan 8-14 juni, kommer på grund av coronavirusets framfart i världen att senareläggas. Nytt datum är ännu inte bestämt.
 
Med start på fredag klockan 13.00 kommer du ha möjlighet att ställa frågor live via Facebook till olika personer på förbundet. Först ut är förbundschef Thomas Buza och nästa vecka är det dags för ordförande Petra Sörling att svara på dina frågor.
 

Besked om VM stundar

(2020-03-25 10:47)
Internationella bordtennisförbundet (ITTF) har på söndag (29/3) styrelsemöte där beslut väntas gällande om VM i bordtennis ska spelas i juni eller om annat beslut fattas.
 

OS i Tokyo flyttas fram

(2020-03-24 15:36)
Internationella Olympiska Kommittén, IOK, har tillsammans med organisationskommittén beslutat att flytta fram sommarens OS. Anledningen är det ovissa hälsoläget i världen på grund av spridningen av viruset Covid-19.
 
Riksidrottsförbundet (RF) höll i fredags kväll ett extrainsatt möte angående det akuta stödpaket som regeringen tillsatt för idrottsevenemang som tvingats ställa in.
 
Lilla Bragdguldet är ett pris som sedan 1994 delas ut av Svenska Dagbladet till en ung idrottare som uppvisat lovande resultatutveckling. Priset är på 75.000 kronor och går i år alltså till bordtennisspelaren Smilla Sand.
 

Ungdomskapten sökes

(2020-03-20 11:25)
Vill du vara med och forma svensk bordtennis framtid? Just nu söker vi en huvudansvarig förbundskapten för samtliga ungdomslandslag.
 
Idag öppnar ansökningen till höstens program för både Högskola och Universitet. Du som vill kombinera Högskolestudier med en professionell idrottskarriär kan bland annat söka till PIKA-programmet på Högskolan i Halmstad.
 

ITTF Challenge Polish Open

(2020-03-11 20:05)
Just nu pågår en Challenge-tävling i polska Gliwize där Elias Ranefur, Ängby SK och Simon Arvidsson, Halmstad BTK deltar. Tävlingen inleds med kvalspel och fortsätter med huvudturneringen som startar på fredag.
 
Den 30 mars arrangeras den årliga Svenska Parasportgalan på Scandic Continental i Stockholm. Totalt kommer det delas ut priser i sju klasser och i fyra av dessa kan bordtennisen kamma hem pris.
 

Norge satsar

(2020-03-09 16:32)
Norges Bordtennisförbunds generalsekreterare sedan många år, Svenn-Erik Nordby pensionerar sig i oktober månad. I samband med detta gör Norge en större satsning och söker därmed både ny generalsekreterare och sportchef.
 

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Södermanlands Bordtennisförbund
Munktell Arenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: pingissormland@hotmail.com

Se all info