Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan tränarutbildning klubb

25 FEB 2022 22:00
  • Uppdaterad: 07 MAR 2022 22:07

Via webben genomför du den digitala delen och nästa möjlighet att delta vid den fysiska träffen sker söndag 10 april. Då genomförs träffar, ledda av tränarutbildare, i Jönköping 

Anmälan till Bordtennistränare klubb, senast 6 mars, sker samlat på ett ställe och när du betalat den kompletta utbildningen, 1 600 kronor via Swish, får du tillgång till hela utbildningsmaterialet. Du har  fram till 27 mars på dig att genomföra den digitala delen i din egen takt och när det passar dig. När du gått igenom den digitala delen och genomfört några inlämnings- och reflektionsuppgifter är du sedan förberedd och redo att delta på den fysiska träffen söndagen den 10 april.

Utbildningen riktar sig till dig som leder bordtennisträningar på klubbnivå och som vill fördjupa dina kunskaper inom tränar- och ledarskap.

Våra tränarutbildare den här gången är Viktor Ljunggren och Robin Svensson i Jönköping. De väntar på dig!

Länk till anmälan hittar du här.

Utveckling, framåtanda och nytänkande ska prägla svensk bordtennis arbete och verksamhet. Att vilja göra framsteg är ledstjärnan inom vår verksamhet på alla nivåer. Det handlar både om att som individ få möjlighet att ständigt utvecklas utifrån sin egen ambition och nivå samt att som ledare få utveckla sitt tränarskap och ledarskap. Du som tränare är en nyckelperson i detta arbete.

Fler tillfällen och möjligheter kommer under våren. Vi kommer fortsatt att bjuda in till Bordtennistränare klubb under våren och hösten 2022, de spikade fysiska träffarna planeras enligt följande:

  • Lördag 7 maj i Borås, utbildare Björn Axelsson och Christian Björklund
  • Lördag 21 maj i Umeå, utbildare Anders Ylitalo och Magnus Norgren
  • Lördag 10 september i Uppsala, utbildare Bengt Johansson
  • Lördag 10 september i (ort i syd publiceras inom kort), utbildare Joel Svensson och Christian Björklund

Vi publicerar anmälningsmöjlighet ca 2 månader innan den fysiska träffen.

Välkommen med din anmälan, denna gång till söndag 10 april i Jönköping.

Skribent: Viktor Ljunggren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sydöstra Götalands BTF
Box 485
551 16 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0763900760
E-post: kansli@sydostpingis....

Se all info