Hoppa till sidans innehåll

Seriesäsongen 20-21 ställs in!

27 FEB 2021 18:22
Viktigt beslut om inställda senior och veteranserier
  • Uppdaterad: 27 FEB 2021 18:22

Tack för all er värdefulla feedback i den enkät kring scenarioplaneringen som har skickats ut!

Svaren i enkäten handlade i stort om en avsevärd tvekan kring framtida spel för senior och veteranserierna. Flera föreningar meddelade även att de redan tagit egna beslut om att dra in spel för sina serielag.

Vi gjorde ett litet överslag samt ringde upp ytterligare några föreningar och tittade brett över hela vårt seriesystem. Snabbt blev det uppenbart att närmare hälften av alla lag  (ca 30 st) hade kommit fram till att de inte var intresserade av en återstart av seriespelet igen. Slutsatsen från vår sida är därför att det inte är möjligt att genomföra seriespelet i senior och veteranserierna oavsett om samhället t.ex. i slutet av våren skulle börja öppna upp sig. 

Med ovan som grund har styrelsen därför den 22/2 tagit följande beslut- att ställa in all serieverksamhet för säsongen 2020-2021 och inte öppna upp den alls igen.

Hur går vi vidare?

Team tävling, serie och ungdom och kansliet har uppdragits att börja se över hur vi hanterar sluttabeller, upp och nedflyttning och liknande inför uppstart av en ny säsong. Mer info kring detta kommer inom kort.

I samband med att information om sluttabeller och upp och nedflyttningar kommuniceras kommer även en anmälan för en ny seriesäsong att kommuniceras. Preliminärt sista anmälningsdatum för anmälan av nya lag är den 31 maj.

Skribent: Viktor Ljunggren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sydöstra Götalands BTF
Box 485
551 16 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0763900760
E-post: kansli@sydostpingis....

Se all info