Hoppa till sidans innehåll

CBTK drar sig ur superettan

04 APR 2010 22:28
Pressmeddelande från cbtk:s hemsida.
  • Skapad: 04 APR 2010 22:28

Carlstads Bordtennisklubbs styrelse har idag tagit beslut om att dra sig ur herrarnas näst högsta division, Superettan, kommande säsong. Laget som denna säsong slutade trea i Superettan drar sig ur det nationella seriesystemet, och Carlstads representationslag kommer nästa år att spela i Div III.

Laget har de senaste säsongerna spelat i den näst högsta serien med stor framgång, och är vid dags datum rankat som det 13:e bästa laget i landet.

Lagets bästa spelare denna säsong, Simon Arvidsson, erbjuds att representera klubben även i framtiden, genom att ha tävlingslicens för klubben men serielicens för en annan förening.

Klubbens vision har alltid varit att främst satsa på sina ungdomar och vi vill i dagsläget satsa så mycket resurser som möjligt på att ge våra ungdomar bästa möjliga chans att utvecklas..

Målsättningen är att öka och bredda ungdomsverksamheten, och därmed intresset för bordtennis inom Karlstad med omnejd. Klubben fokuserar nu på att hitta en ersättare till den avgående huvudtränaren Mikael Haster och hoppas kunna presentera ett namn inom kort.

Carlstads Bordtennisklubb arrangerar i maj nästa år Junior-SM. Det är första gången sedan 1985 som en SM-tävling i bordtennis arrangeras inom Värmland.

Karlstad den 21 mars 2010

Carlstads Bordtennisklubbs styrelse

Skribent: Mikael Haster

LiverapporteringpingiskanalenAnnons Solidsport

Evenemang
OS-kval
21-25 april, Guimaraes, Portual
Hemsida
Resultat
Webbsändning

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Postadress:
Värmlands Bordtennisförbund
Olle Einarsson, Degerbyn Instuga
664 92 Värmskog

Kontakt:
Tel: 0702220336
E-post: This is a mailto link

Se all info