Hoppa till sidans innehåll

Senaste mötesprotokoll

20 DEC 2011 19:21
Protokoll från styrelsemötet den 8 december.
  • Skapad: 20 DEC 2011 19:21

Styrelsemöte VBTF

 

Datum:

Torsdag 8 december kl.18.00 per telefon.

 

Närvarande:

Mikael Haster, Andreas Wirén (ordf), Magnus Hildebrand och Ronny Olsson.

 

§1 Mötes öppnas:

Andreas Wirén hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

 

§2 Föregående protokoll:

Har genomgåtts och lagts till handlingarna.

 

§3 Ekonomi:

Ronny rapporterade att det finns 88 000kr på bankkontot och 36 000kr på jubileumsfonden.

För VBTFs elitläger saknas inbetald lägeravgift för många spelare under höstens två läger. Mikael ordnar fram en lista av höstens spelare från Andreas J som sedan Ronny kan stämma av från. Andreas J har inte lämnat in verifikationer för höstens läger. Mikael påminner Andreas om detta så att han kan få betalt för hösten men också så att de ekonomiska transaktionerna sker under detta verksamhetsår som vi budgeterat för.

 

§4 Träning:

Styrelsen tog beslut att förtydliga vilka lägeravgifter som gäller:

För läger med en tränare, och där ingen lunch erbjuds: 50 kr/dag

För läger med en tränare, och där lunch erbjuds: 100kr/dag

För läger med två tränare, där ingen lunch erbjuds: 100kr/dag

För läger där övernattning ingår har vi inget fast pris utan det beror på vad den boendekostnaden ligger på.

 

Sedan skall också Wirén skicka uppgifter till Mikael hur man söker VIF-stöd för höstens elitläger så vi får de bidragen.

 

Nästa elitläger är planerat till mellandagarna (27-30 december i Karlstad) med Andreas Johansson som tränare. Inbjudan med uttagna spelare har gått ut via e-post och hemsidan.

Nytt krav som införts på Andreas begäran är krav på att de som deltar är med på samtliga träningspass. Detta för att Andreas upplevt för mycket bortfall mellan träningspassen utan rimliga orsaker och han vill ha en grupp som är med så mycket som möjligt. Givetvis kan man vara med om man t.ex. ska resa bort en dag och meddelar det i samband med anmälan.

 

§5 Tävling:

Inga Värmlandstävlingar på gång just nu. Till helgen är det Västsvenska Mästerskapen i Göteborg med regionsmötet som Wirén ska närvara på. Ett förslag som kommer diskuteras är om regionstävlingarna (Västsvenska, regions top 12 och 8-manna) ska vara i ett och samma distrikt under flera år för att man ska kunna planera bättre för det. Exempelvis att västsvenska är i Göteborg i 5 år, top 12 i Värmland och 8-manna i Västergötland.

Styrelsen beslutade att detta förslag kommer vi att rösta nej på. Vi tycker att de ska fortsätta gå runt i distrikten som tidigare, då framförallt top 12 och västsvenska ger mycket kapital samt att det är viktigt för spelarna/ledarna i distriktet att få chansen att både spela och uppleva dessa tävlingar på nära håll.

 

Mikael rapporterar att den 17:e december är det 8-manna i Trollhättan. Vi kommer åka med bästa lag då alla uttagna har tackat ja. Mikael och Per Häger åker med som ledare. Nya Värmlandströjor har Tomas Andersson ordnat åt oss. Vi tror att vi har en god chans att slåss om förstaplatsen.

 

§6 Seriespel:

Eftersom det var svårt med arrangörer och att flera klubbar var sena med sina anmälningar så har första sammandraget framskjutits till januari.

 

Div.4 rullar på bra, där ska vi se till att få in matcherna i cupassist. Lars-Åke Andersson kan mata in matcherna. Andreas hör med Olle hur vi ligger till i den processen.

 

I Div.5 finns flertalet ospelade matcher, dessa måste spelas innan januarisammandraget, annars kommer de bli wo-matcher.

Vi måste också se till att få in div5 i cupassist. Andreas hör med Olle hur vi ligger till där och Ronny kollar med Bengt på SBTF då det kan vara lite speciellt att få till den serien då den ska delas efter januarisammandraget och att man tar med sig ett visst antal poäng.

 

§7 Övriga frågor:

Vi bör arrangera en distriktsdomarutbildning under våren. Rasmus Andersson är lämplig till detta.

En grundtränarutbildning ska vi också försöka få till under våren. Andreas Johansson är lämplig utbildare. Mikael kollar med honom.

 

Andreas frågade om årsmötesdatum var klart då SBTF vill ha besked.

VBTF:s årsmöte är planerat till tisdagen den 21 februari kl18.00 i idrottshuset, Karlstad.

 

§8 Nästa möte:

Tisdag den 31 januari kl18.00, per telefon.

 

§9 Avslutning:

Andreas tackade för visat intresse och avslutande mötet. 

 

 

Vid protokollet:

 

 

Mikael Haster (sekr)

Skribent: Mikael Haster

LiverapporteringpingiskanalenAnnons Solidsport

Evenemang
OS-kval
21-25 april, Guimaraes, Portual
Hemsida
Resultat
Webbsändning

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Postadress:
Värmlands Bordtennisförbund
Olle Einarsson, Degerbyn Instuga
664 92 Värmskog

Kontakt:
Tel: 0702220336
E-post: This is a mailto link

Se all info