Hoppa till sidans innehåll

Unga ledare


Vem är en ung ledare? Alla under 25 som på något sätt är ledare. Det kan vara som tränare, domare, tävlingsledare, styrelseledamot, hemsidesansvarig mm.

Varför ska vi unga bli ledare? Pingisen mår bra av att alla hjälper till, ju fler vi är desto lättare, och roligare, blir det för alla. Som ledare utvecklas man som person, t.ex. lär man sig stå och prata inför en grupp och lär sig att leda andra. 

Vad gör SBTF för unga ledare? Varje år arrangeras en Unga ledare träff där ungdomar från hela landet får chansen att träffas en helg. På programmet finns intressanta föreläsningar inom områden som mental träning, kost, utbildning, men också mycket tid till att prata om vad man som ung kan göra. SBTF delar varje år även ut ett stipendium till två unga ledare.

Vad har SBTF för mål? Ett mål är att varje distrikt ska ha 3 unga mellan 16-25 i sin verksamhet. Men självklart vill SBTF ha med unga både på central nivå och ute i föreningarna.

Var kan jag läsa mer? Till vänster i menyn hittar du bla. stödjande miljöer och en om hur det är att vara ung inom SBTF.

Vart kan jag vända mig om jag vill veta mer? Ta kontakt med oss genom att maila till This is a mailto link

Uppdaterad: 27 JUN 2013 15:34 Skribent: Marie Björklund

Liverapportering

Evenemang

WTT Feeder
Düsseldorf 22-25 november
Eventinformation

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info