Hoppa till sidans innehåll

Anton på pulsen
Efter gårdagens seger över Kumar från USa så fick vi några ord med Anton Källberg och Jörgen Persson.

- Jag är mycket nöjd med min insats. Jag hade som mål att styra och kontrollera matchbilden från början till slut och det lyckades jag med, säger Anton. Man får väl säga att formen känns helt OK man vet aldrig riktigt hur formen är innan man börjar spela men det kändes till och med förvånansvärt bra tycker jag, fortsätter Anton.

- Nästa match mot Lin Yun Ju blir såklart väldigt tufft då han är stor favorit och en väldigt bra spelare men jag har chansen om jag spelar på topp och gör en bra match. Jag vet att jag kan slå honom så det är ju det jag hoppas på nu och jag ska göra allt för att besegra honom, säger Anton om sin kommande motståndare från Taiwan.

Jörgen Persson hade följande att säga om Antons insats

- En toppinsats! En mycket väl genomförd match av Anton. Han är lugn och sansad och fattar hela tiden bra beslut i spelet där han värderar lägena på ett bra sätt, säger förbundskapten Jörgen Persson. 

- Nästa match mot Lin blir ju klart tuffare men det är skönt för Anton att möta en vänsterhänt spelare till som Lin är. Anton har verkligen allt att vinna då det är bara att gå in och ge allt, avslutar Jörgen.


Imorgon (27/7) spelar både Anton Källberg och Mattias Falck matcher i den tredje omgången. Matcherna kommer garatnterat att sändas via discovery+ men förhoppningsvis även i Kanal 5 eller Kanal 9. När vi har klarhet i vart matcherna sänds kommer vi att gå ut med det på vår facebooksida samt även uppdatera hemsidan.

OS, tredje omgången herrsingel
03.00 Anton Källberg-Lin Yun Ju, Taiwan
08.30 Mattias Falck-Omar Assar, Egypten

Bilden: Från Kanal 5 sändningar från OS

Uppdaterad: 26 JUL 2021 12:48 Skribent: Max Ansbro
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info