Hoppa till sidans innehåll

Konferens


Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, bjuder årligen in till konferens för distriktens domaransvariga och alla svenska förbundsdomare. Målgruppen för träffen har utökats de senaste åren till att omfatta alla svenska domare som dömer i de högsta nationella serierna.

Syftet med konferensen är att öka delaktigheten, fånga upp breda synpunkter och tillsammans skapa möjligheter till dialog och ökad status för domare men också ett forum för att få ut ny information till domarkåren i samband med säsongsstart.

Målet är förstås att varje distrikt ska vara representerat och för att skapa bra dialoger vill SBTF uppmana förbundsdomare att ta chansen till erfarenhetsutbyte och möjlighet till utveckling genom att delta och bidra till att skapa en bra årlig mötesplats för domare. 

2021 års konferens kommer att gå av stapeln 21-22 augusti 2021, i planen finns en fysisk konferens i Köping. 2020 års konferens hölls under en dag digitalt. Boka redan nu in nästa års domarkonferens i din kalender!

Artiklar och summering av tidigare års domarkonferenser finns under respektive år i vänsterkolumnen nedan. Uppdaterad: 10 SEP 2018 13:34 Skribent: Marit Brodd Almgren

LiverapporteringPingisligan by STIGA, herrar
Omgång 1, tisdag 22/9, kl. 18.30
Eslövs AI BTK – Falkenbergs BTK
Söderhamn – Munkedals BTK
Lyckeby BTK – BTK Kävlinge
Halmstad BTK – Spårvägens BTK

pingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info