Hoppa till sidans innehåll

Digital domaruppdatering

09 SEP 2020 16:41
Under tisdagen hölls en genomgång med information och frågestund för de Pingisligadomare som ska döma matcher under kommande säsong. Domarkommitténs Ingrid Bogren och Rebecca Bergfeldt stod för uppdateringen.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2020 16:41

Det var femtiotalet domare från norr till söder som lyckades ansluta till det digitala Teams-mötet. Senast 2004 hölls en liknande informationsträff, då fysiskt på plats i Ljungby, under en dag kombinerat med en del resande för många av deltagarna. Det kändes som ett uppdämt behov av att träffas i någon form. Med dagens digitala möjligheter sparar vi både på tid och pengar för deltagare och förbund. Genomgången innehöll en mix av seriebestämmelser, nya regler och riktlinjer för coronaanpassade evenemang.

Deltagarna fick chansen att ställa frågor, mestadels i möteschatten. En aktiv deltagarkrets ställde ett stort antal frågor och gav kommentarer och synpunkter om alltifrån golden point, ranking för damer till säkerhet med avseende på rådande pandemi.

En deltagare lämnar återkoppling i efterhand och konstaterar att ”det var ett riktigt bra möte och visst drog det över tiden ca 15 minuter, men så proffsigt skött annars. Frågor från deltagare skrevs in i flödet och besvarades under mötet. Det besparade oss många restimmar och kostnader, helt enkelt mycket ”pang för pengarna”, helt gratis😊 förutom den egna tiden förstås. Hoppas att vi alla i vårt distrikt kan lära och nyttja detta lika effektivt, vi börjar ju träna nu … så snart är vi där också…”

Bildspel och uppdaterade seriebestämmelser och manualer är på gång för utskick och publicering. Lycka till med domarinsatserna i Pingisligan by STIGA och alla andra domaruppdrag!

Skribent: Marit Almgren

Liverapportering

Evenemang

WTT Feeder Otocec
20-26 juni, Otocec, Slovenien
Information
Resultat
Webbsändningar

Veteran-EM
25/6-2/7-22, Rimini, Italien
Information
Resultat

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info