Hoppa till sidans innehåll

Domartröjor

02 JUN 2022 11:58
Äntligen kan Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, erbjuda köp av nya domartröjor. Den här gången lanserar vi nya modeller och fler valmöjligheter. Läs mer nedan hur du beställer.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2022 11:58

Tröjorna finns i kort- och långärmad modell, i dam- (W) och herrstorlek (M) och är framtagna i samverkan med CRAFT, som SBTF har nytt klädavtal med sedan en tid tillbaka.

Som utbildad domare ska du bära domartröja och ha domarmaterial till hands (lottningsbricka, näthöjds- och nätspänningsmätare, Time-Out-kort samt gula och röda kort. Hur du kan beställa materialet återkommer vi om, arbete pågår med en bra lösning.)

De nya tröjorna finns nu till försäljning via vår nya webbshop för kläder: länk till information och hur du gör för att beställa. Följ informationen som gäller sedan tidigare för spelare/veteraner. Som domare klickar du på fliken ”DOMARE” för att hitta de valbara domartröjorna. OBS! Det är en bugg i beställningssystemet som säger att man ska kryssa i att tröjan ska hämtas. Det är fel, om du fyller i leveransadress och telefonnummer kommer tröjan att skickas hem till dig. (Profilhörnan vill inte ha alla domare att komma till trevliga Ljungby).

Det är samma domartröjor som gäller oavsett om man är utbildad distrikts- eller förbundsdomare. Man väljer själv om man vill ha kort- eller långärmad tröja eller både och.

Länk till webbshop för kläder

Priser:
De kortärmade pikétröjorna (oavsett dam- eller herrmodell) är 479 kr och för de långärmade tröjorna 549 kr. (OBS! Fraktfritt, vid beställningar över 1000 kr, vid beställning på enbart en tröja kommer i dagsläget fraktfakturan separat i samband med leveransen.)

Välkommen att beställa tröjor!

Fotot föreställer domare på SM i Karlskrona vid domargenomgång innan tävlingsstart. De nya tröjorna är coboltblå och en del domare bär fortfarande de "gamla" tröjorna. Vi kommer att fasa ut de gamla tröjorna under kommande säsong. Mer information kommer inom kort. 

Skribent: Marit Brodd Almgren
E-post: This is a mailto link

Liverapportering

Evenemang

Info_EM_200x200.png

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info