Hoppa till sidans innehåll

Konferens för förbundsdomare: 5 september

28 JUN 2021 11:36
Årets domarkonferens för förbundsdomare är här. Ta del av programmet nedan och anmäl dig därefter. Konferensen är digitalt via Teams.
  • Skapad: 28 JUN 2021 11:36

Svenska Bordtennisförbundet hälsar dig som aktiv förbundsdomare välkommen till årets domarkonferens. När vi planerat konferensen har vi tagit avstamp i tidigare utvärderingar, årets pandemisituation, ekonomiska förutsättningar och kommit fram till en digital konferens för alla förbundsdomare som vill förkovra sig och ta chansen till utveckling. 

Programmet i korthet består av inspel från Petra Sörling, Svenska Bordtennisförbundets ordförande och föreläsning av Tess Olofsson, årets fotbollsdomare 2020. Som krydda på moset erbjuder vi en kortare/mindre gruppdialog med möjlighet till reflektion och input kring ditt behov av kompetensutveckling framåt.

Konferensen kostar 200 kr och körs via Teams. Känner du dig osäker på verktyget hjälper vi dig att komma igång innan. Hör gärna av dig iså fall. Varmt välkommen med din anmälan. Länk till anmälan hittar du här. 

Med vänliga hälsningar från domarkommittén genom Marit.

Fotot i toppen föreställer Samuel Olsson och Jenny Sundh, båda förbundsdomare vid SM i Köping i juni 2021. De agerade fanbärare i samband med invigning och prisutdelningar som komplement till domaruppdraget i hagen. 

 

Skribent: Marit Brodd Almgren
E-post: This is a mailto link

Liverapportering

Evenemang

WTT Youth Star Contender
19-23/10, Wladyslawowo, Polen
Resultat

pingiskanalenAnnons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info